facebook vimeo

Team

Livia Verstegen

oprichter/directeur 

Studeerde aanvankelijk Kunstgeschiedenis en daarna Spaans aan de Universiteit Utrecht, waar zij in 1981 haar doctoraalexamen haalde in de Spaanse taal- en letterkunde. Doceerde vervolgens van 1982-1983 in een tijdelijke aanstelling als wetenschappelijk medewerker Spaanse literatuur aan diezelfde universiteit. In 1983 beëdigd als tolk/vertaler. Ging in 1983 werken bij de Vereniging voor Onderwijs, Kunst en Wetenschap (in 1990 omgedoopt tot K.L. Poll-stichting voor OKW), vanaf 1984 in de functie van directeur. Tussendoor - van 1991-1993 - maakte zij een uitstapje naar de Nederlandse Dagbladunie als PR-manager bij NRC Handelsblad. In 1994 richt zij Verstegen & Stigter culturele projecten op. Publiceerde over Spaanse literatuur in o.a. NRC Handelsblad, Tweede Ronde en Hollands Maandblad. Geliefden vermoord door een patrijs, haar vertaling van de Siete Poemas en Prosa van Federico Garcia Lorca, verscheen in 2004.
l.verstegen@verstegenstigter.nl

Roderick Hageman

projectleider

Studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en Wijsbegeerte aan de Universiteit Leiden. Werkte als bedrijfsleider bij Café Kobus Kuch en in Bioscoop Het Ketelhuis. Volgde opleidingen aan de Schrijversvakschool en de Internationale School voor Wijsbegeerte. Filosofeert als 'De Vragenman' met kinderen en jongeren, op school, de naschoolse opvang en in het museum. Sinds 2005 in verschillende hoedanigheden betrokken bij Verstegen & Stigter.
r.hageman@verstegenstigter.nl 

Paula Vrolijk-de Vries

freelance projectmedewerkster

Paula heeft de HBO-opleiding voor boekhandel en uitgeverij afgerond aan de Frederik Muller Akademie. Ze is werkzaam geweest in functies als marketing & communicatiemanager bij VNU Media en als uitgever bij Reed Business. In het boekenvak is ze werkzaam geweest als verenigingsmanager bij de Groep Algemene Uitgevers (onderdeel van de Mediafederatie) en de Koninklijke Boekverkopersbond. Daarna heeft ze drie jaar gewerkt als marketing- communicatiemanager bij het Genootschap Onze Taal en vervolgens als programmamanager/uitgeefcoördinator bij de Berghauser Pont Mediagroep. Paula combineert haar freelance werkzaamheden voor Verstegen & Stigter met haar functie als marketing- en communicatiemanager bij B&T.
p.vrolijk@verstegenstigter.nl