facebook vimeo

Projectenoverzicht

Paradisolezingen in maart en april via livestream

Onder de nog steeds geldende strenge coronamaatregelen is het tenminste tot en met april niet mogelijk om lezingen in Paradiso met publiek te laten plaatsvinden. Daarom hebben we besloten om de eerstkomende vier lezingen live te gaan streamen. Het gaat in eerste instantie om deze lezingen:

14 maart door Dirk van Delft

21 maart door Andrea Maier (uitgestelde lezing van vorig jaar)

28 maart door Ignas Snellen

18 april door Martine Maan

De lezing van Damiaan Denys, die gepland stond op 28 februari, wordt opnieuw verplaatst naar 26 september 2021. Wie al kaarten voor deze lezing had gekocht, krijgt van ons bericht. Die reeds gekochte toegangskaarten blijven uiteraard gewoon geldig op de nieuwe datum.

Voor het volledige programma 2021 en inhoudelijke details over de lezingen: klik hier.

Ook voor deze serie geldt: reeds gekochte toegangskaarten blijven geldig voor de livestream. Een beknopte uitleg over de livestreamprocedure staat hier.
NB de kaartverkoop voor de livestreams loopt via Paradiso (in verband met het genereren van unieke toegangscodes, die nodig zijn voor het volgen van de livestream). Wanneer u hierboven op de datum van de lezing klikt, wordt u naar de ticketverkoop van Paradiso geleid.

Graag tot ziens bij een of meer van de komende gestreamde lezingen. En wij hopen het programma vanaf mei weer te kunnen voortzetten met publiek in Paradiso.

Heeft u vragen over de livestream, neem dan aub contact met ons op.