facebook vimeo

Projectenoverzicht

Paradisolezingen in maart en april via livestream

Het is tenminste tot en met april niet mogelijk om lezingen in Paradiso met publiek te laten plaatsvinden. Daarom hebben we besloten om de lezingen van maart en april live te gaan streamen. De eerste twee livestreams waren de lezing van Dirk van Delft op 14 maart en de lezing van Andrea Maier op 21 maart. De volgende lezingen via livestream:

28 maart door Ignas Snellen

18 april door Martine Maan

De lezing van Damiaan Denys (ook uit de serie van 2020) is verplaatst naar 26 september 2021. Wie al kaarten voor deze lezing had gekocht, krijgt van ons bericht. Die reeds gekochte toegangskaarten blijven uiteraard gewoon geldig op de nieuwe datum.

Voor het volledige programma 2021 en inhoudelijke details over de lezingen: klik hier.
Een beknopte uitleg over de livestreamprocedure staat hier.
NB de kaartverkoop voor de livestreams loopt via Paradiso (in verband met het genereren van unieke toegangscodes, die nodig zijn voor het volgen van de livestream).
Wanneer u hierboven op de datum van de lezing klikt, wordt u naar de ticketverkoop van Paradiso geleid.

Graag tot ziens bij een of meer van de komende gestreamde lezingen. En mochten we het programma vanaf mei nog niet te kunnen voortzetten met publiek in Paradiso dan worden de lezingen van Bert Meijer, Marion Koopmans en Frank van Harmelen ook gestreamd. Als het zover komt, vermelden we dat hier uiteraard.

Heeft u vragen over de livestream, neem dan aub contact met ons op.