facebook vimeo

Projectenoverzicht

Paradisolezing Bert Meijer ook via livestream

Het is nog steeds niet mogelijk om lezingen in Paradiso met publiek te laten plaatsvinden. Daarom hebben we besloten om ook de lezing van Bert Meijer op 16 mei live te gaan streamen. Of de lezingen van Marion Koopmans (6 juni) en Frank van Harmelen (27 juni) ook via livestream te bekijken zijn, wordt half mei bekendgemaakt.

De lezing van Damiaan Denys (nog uit de serie van 2020) is verplaatst naar 26 september 2021. Wie al kaarten voor deze lezing had gekocht, krijgt van ons bericht. Die reeds gekochte toegangskaarten blijven uiteraard gewoon geldig op de nieuwe datum.

Voor het volledige programma 2021 en inhoudelijke details over de lezingen: klik hier.
Een beknopte uitleg over de livestreamprocedure staat hier.
NB de kaartverkoop voor de livestreams loopt via Paradiso (in verband met het genereren van unieke toegangscodes, die nodig zijn voor het volgen van de livestream).
Wanneer u hierboven op de datum van de lezing klikt, wordt u naar de ticketverkoop van Paradiso geleid.

Graag tot ziens bij een of meer van de komende gestreamde lezingen. En mochten we het programma vanaf mei nog niet te kunnen voortzetten met publiek in Paradiso dan worden de lezingen van Bert Meijer, Marion Koopmans en Frank van Harmelen ook gestreamd. Als het zover komt, vermelden we dat hier uiteraard.

Heeft u vragen over de livestream, neem dan aub contact met ons op.