facebook vimeo

Projectenoverzicht

Laatste nieuws kaartverkoop Paradisolezingen in verband met Coronavirus

Donderdag 25 juni 2020. 

Naar aanleiding van de door de overheid afgekondigde nieuwe corona-regels vanaf 1 juli gaan we er op dit moment vanuit dat er na 1 september maximaal 270 mensen bij Paradiso naar binnen mogen. In samenspraak met Paradiso blijft de kaartverkoop voor de Paradisolezing van prof. dr. Damiaan Denys (8 november) stopgezet. De kaartverkoop voor de overige naar het najaar verplaatste Paradisolezingen loopt gewoon door - ook voor die van prof. dr. Jelle Reumer (13 september) en prof. dr. Jan Smit (20 september), in ieder geval tot daar ook het maximum aantal bezoekers wordt bereikt.

Kijk hier voor de data van de resterende Paradisolezingen.

Dinsdag 12 mei 2020. 
De definitieve datum van de verplaatste Vertaaldag is zaterdag 14 november. De locatie is gelijk gebleven (De Nieuwe Liefde in Amsterdam).

Het programma is vrijwel ongewijzigd, op twee onderdelen na. Nynke Laverman is op 14 november verhinderd omdat zij in die periode op tournee gaat met haar nieuwe programma. En helaas zullen we op 14 november ook Paulien Cornelisse moeten missen, omdat zij dan midden in de voorbereidingen en try-outs zit van haar nieuwe programma dat begin januari van start gaat. We zijn erg blij dat we Wim DaniĆ«ls bereid hebben gevonden de taak van ceremoniemeester over te nemen van Paulien, en hopen dat Paulien volgend jaar weer van de partij kan zijn.
Meer informatie vindt u hier.
De kaartjes die u hebt voor de Vertaaldag blijven vanzelfsprekend gewoon geldig op de nieuwe datum. Mocht u op 14 november verhinderd zijn, dan vergoeden wij de door u betaalde entreekosten.