facebook vimeo

Projectenoverzicht

Laatste nieuws in verband met Coronavirus

Dinsdag 12 mei 2020. 

In het licht van de corona-maatregelen leek het ons verstandig om de Vertaaldag (die we eerder al verplaatst hadden van 16 mei naar 22 augustus) nog een keer te verzetten. De definitieve datum is geworden zaterdag 14 november. De locatie is gelijk gebleven (De Nieuwe Liefde in Amsterdam).

Het programma is vrijwel ongewijzigd, op twee onderdelen na. Nynke Laverman is op 14 november verhinderd omdat zij in die periode op tournee gaat met haar nieuwe programma. En helaas zullen we op 14 november ook Paulien Cornelisse moeten missen, omdat zij dan midden in de voorbereidingen en try-outs zit van haar nieuwe programma dat begin januari van start gaat. We zijn erg blij dat we Wim DaniĆ«ls bereid hebben gevonden de taak van ceremoniemeester over te nemen van Paulien, en hopen dat Paulien volgend jaar weer van de partij kan zijn.
Meer informatie vindt u hier

De Paradisolezingen 3 t/m 8 zijn verplaatsen naar later dit jaar. 
De nieuwe data vindt u hier

Voor de bijeenkomsten die we moeten annuleren geldt dat het geen afstel is, maar uitstel. De kaartjes die u hebt voor de lezingen en de Vertaaldag blijven vanzelfsprekend gewoon geldig op de nieuwe data. Mocht u straks op die nieuwe data verhinderd zijn, dan vergoeden wij u de betaalde kaartjes.