facebook vimeo

Archief

Paradisolezing 7 – Niels Geijsen

zondag 29 mei 2016, Paradiso, Amsterdam

Wat was er vóór de Oerknal? Komt eeuwig leven binnen handbereik? Voor de Paradisolezingen 2016 spreken acht topwetenschappers over cruciale vragen op hun vakgebied die de wetenschap de komende jaren denkt te gaan beantwoorden. Hoe ziet onze toekomst er uit?

Op 29 mei 2016 houdt Prof. dr. Niels Geijsen, hoogleraar Regeneratieve geneeskunde aan de Universiteit Utrecht, de zevende Paradisolezing in de serie ONZE TOEKOMST - Acht grote vragen in de wetenschap. In zijn lezing zal Geijsen antwoord proberen te geven op de vraag 'Hoe maak je cellen? Kunnen we zelf leven bouwen?'.

De lezing vindt plaats in Paradiso, Weteringschans 6, Amsterdam, van 11.00 tot 12.00 uur, zaal open 10.30 uur. Na afloop van de lezing is er tot 13.00 uur gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie tussen spreker en publiek.

Toegangskaarten kosten € 12,-. Vrienden van V&S en VPRO-leden betalen € 10,-. Studenten € 5,-.

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM VIA ONZE WEBSITE KAARTEN TE BESTELLEN VOOR DE LEZING VAN 29 MEI. KAARTEN KUNNEN ONLINE WORDEN GEKOCHT VIA DE WEBSITE VAN PARADISO (KLIK HIER) OF OP ZONDAG 29 MEI AAN DE KASSA VAN PARADISO (OPEN VANAF 10.30 UUR).

De Paradisolezingen worden georganiseerd door Verstegen & Stigter culturele projecten en Paradiso en worden mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van de vereniging van universiteiten VSNUscience center NEMO, de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der WetenschappenMuseum Boerhaave en de VPRO.