facebook vimeo

Grote vertaaldag

Nederland Vertaalt 7 - Grote Vertaaldag

zaterdag 13 mei 2017, Academiegebouw Utrecht

Voor de zevende keer organiseert Verstegen & Stigter in samenwerking met NRC de vertaalmanifestatie Nederland Vertaalt. Nederland Vertaalt omvat een vertaalwedstrijd en een Grote Vertaaldag in Utrecht.

De Grote Vertaaldag vindt plaats op zaterdag 13 mei 2017 in het Academiegebouw in Utrecht. Het programma is van 10.30 - 18.00 uur en omvat lezingen, werkgroepen, lunch en een afsluitende borrel. In de werkgroepen worden de inzendingen van de vertaalwedstrijd besproken en worden nieuwe vertaalopgaven aangeboden. De werkgroepen staan onder leiding van de juryleden die de inzendingen hebben beoordeeld.

Voor het volledige programma van de Vertaaldag klik hier
Een uitgebreide omschrijving van alle sprekers en juryleden vindt u hier.

Lezingen en werkgroepen staan open voor alle belangstellenden.
Deelnemers aan de vertaalwedstrijd kunnen zich aanmelden voor de werkgroep van hun taal, maar zij kunnen er ook voor kiezen het lezingenprogramma te volgen dat parallel aan de werkgroepen plaatsvindt. 

Toegangskaarten voor de Vertaaldag kosten € 60,-. Vrienden van Verstegen & Stigter, deelnemers aan de vertaalwedstrijd en NRC-lezers betalen € 45,-. De toegangsprijs omvat het programma (10.30 – 17.15 uur), koffie, thee, lunch en een uitgebreide borrel.

AANMELDEN VOOR DE VERTAALDAG

Nederland Vertaalt wordt mede mogelijk gemaakt door NRCPrins Bernhard CultuurfondsK.F. Hein Fonds en Stichting Elise Mathilde.